Overblijven

Voor alle leerlingen geldt dat zij óf overblijven óf tussen de middag naar huis gaan.
Het is niet de bedoeling dat ze nu eens naar huis gaan, dan weer eens een dag op school blijven.

Leerlingen die tussen de middag overblijven, eten in het groepslokaal.
De groepsleraar is hierbij aanwezig en probeert van de lunch een gezellig rustpunt te maken.
Hij/zij zal zorgdragen voor het nakomen van tafelmanieren.

De ouders kunnen eigen drinken mee geven ( bij voorkeur in een deugdelijke beker in verband met afval!);  géén prik en energie-drank.

Om een afvalberg op school te voorkomen, is het de bedoeling dat de kinderen die een drinkpakje meekrijgen, dit lege drinkpakje in hun broodtrommel mee terug naar huis nemen!

Verder krijgen de leerlingen de gelegenheid om 30 minuten buiten te spelen onder toezicht van personeelsleden.
Bij slecht weer blijven de kinderen binnen; ook dan is er uiteraard toezicht. Tijdens de pauzes zijn de kinderen verzekerd via de collectieve ongevallenverzekering.